dildo je najpogostejsa zenska spolna igracka
Zanimivo

Dildo je eden najbolj priljubljenih erotičnih pripomočkov

Dildo vnese v vašo intimo tisto pikantnost ali začimbo, ki povzroči spremembo in prevetritev spolnosti. Lahko ga uporabljate samostojno ali za popestritev spolnega. Podrite lastne tabuje in se pridružite mnogim zadovoljnim uporabnicam in uporabnikom, ki uresničujejo skrite želje in se trudijo za popestritev svojega spolnega življenja. Dildo kot spolna igračka obstaja v najrazličnejših velikostih, oblikah, strukturi in barvi materiala.

Že stoletja je dildo eden najbolj priljubljenih erotičnih pripomočkov. Med predmeti iz arheoloških najdb so še v vsaki družbi našli pripomoček falične oblike. V preteklosti je bil oblikovan iz kamna, lesa, usnja, gline, voska ali slonovine. Danes je dildo najpogosteje izdelan iz gume, plastike in silikona. Najbolj priljubljeni pa je realistično oblikovan falus iz silikona. Čeprav na dilde prisegajo uporabnice ženskega spola, pa je dildo oblikovan tako, da se kar najbolj prilega vsem odprtinam, ne glede na spol. Nekateri dildi imajo tudi možnost uporabe skupaj s strap-on nosilcem, kar omogoča, da ga namestite okoli pasu kot pravi penis in ga uporabite za penetracijo.

Preden se odločite za nakup, premislite, kako, kje in s kom boste dildo uporabljali. Premislite tudi, ali boste dildo delili s svojo partnerico oziroma partnerjem ali ga boste uporabljali le za samozadovoljevanje. Želite, da je dildo videti kot realistično oblikovan falus ali želite izvirnejšo obliko? Bi preizkusili dildo iz mehkejšega ali iz tršega materiala? Ste le za enostavno vzdrževanje, ko dildo obrišete in pospravite v predal ? Ali vas ne moti tudi čiščenje s toplo vodo in čistilom?

Stekleni dildo je zanimiva popestiritev za hladna in vroča občutja

Ko izbirate najbolj ustreznega zase, preglejte izbiro dildov v spletni trgovini z erotičnimi pripomočki. Ponudba je velika in prepričani smo, da boste našli izdelek, ki vam bo ustrezal. Niste prepričani, kateri dildo bo najbolj izpolnil vaše želje in pričakovanja? Kvalitetno svetovanje bo olajšalo vašo izbiro. Lahko nam pošljete vprašanje o izdelku ali pa si na straneh spletne trovine preberete več o teh priljubljenih erotičnih igračkah, kar vam bo oljašalo izbiro.

Klasičen, originalen in nekoliko upogljiv dildo s poudarjenimi žilami je največja prodajna uspešnica v svetovnem merilu. Večina uporabnic se najraje odloči za realistični silikonski dildo srednje ali nekoliko večje velikosti. Silikonski material ima realistični občitek kože, preprost pa je tudi za vzdrževanje in umivanje. Ne vsebuje lateksa, na voljo je v različnih barvah, predvsem v kožni in v črni barvi.

Ni dvoma, da bo izbrani erotični pripomoček izpolnil vaša pričakovanja in vas bo pritegnila tudi ostala ponudba v erotični trgovini. Erotične pripomočke najboljše kvalitete in po najugodnejših cenah si namreč velja večkrat ogledati in potem izbrati tistega, ki vam najbolj ustreza. Zato priporočamo, da izberete dildo, saj bo z njim vaše spolno življenje zacvetelo kot še nikoli.